STP Viewer

STP Viewer je softwarový nástroj pro prohlížení mezinárodní STEP standardní soubory.

  KE STAŽENÍ Zdarma

STP viewer je profesionální nástroj pro prohlížení CAD modelů s vynikající rychlostí a kvalitou. STP viewer se mohou pochlubit velmi uživatelsky přívětivé rozhraní pro non-technické uživatele a zároveň poskytuje plnou škálu nástrojů pro navigaci a analýzu 3D objektu.

Pro pokročilé uživatele tohoto druhu diváků existuje většina známých příkazu jako na jakémkoliv STP viewer, a pro začátečníky a non-technické uživatele je pomoc, a vysvětlení na každý nástroj, jak používat a co to nástroj, pomocí STP viewer.
Velmi zajímavý rys v STP viewer je strom, pohled, kde si můžete prohlédnout všechny značky, které jsou použity v 3D objektu. Můžete snadno skrýt nebo odkrýt je a vidět celý objekt po částech. S STP viewer kromě přiblížení a posouvání můžete vidět objekt ve 2D v každém ze 4 stran (nahoře, dole, vlevo, vpravo), můžete přidat stín k objektu vidět, jak bude vypadat jako reálného objektu nebo zobrazit pouze drátový. STP viewer také umožňují měnit barvu drátových modelů nebo odstín 3D objektu.

Tento program obdržel 3 ocenění
  KE STAŽENÍ Zdarma
Specifikace
Vývojář:
IdeaMK
Typ licence:
Freeware
Komentáře
Guest před 5 měs.

Crashes in 95% of all my stp-files. Useless.

Ahmad Khodaei před 9 rok

What is the best program out there that can open STP files and export it as well?

Guest před 10 rok

CON: You can't measure anything to check the size of the part. The free eDrawings viewer from SolidWorks lets you measure, cross section, and much more but it does not open STP files. The eDrawings viewer opens several CAD file formats, 2D and 3D. Wish they would include STP. :no:

Související návrhy